Huurprijs in het hoogseizoen

Prijzen per week voor 2015.
In het hoogseizoen verhuren we per week van zaterdag 16.00u (aankomst) tot zaterdag 10.00u (vertrek). In tussen- en laagseizoen is alles bespreekbaar.

In onze prijzen is inbegrepen: onbeperkt gebruik van internet, sateliet TV (ASTRA), water en elektriciteit en keukenlinnen. De "poolman" komt wekelijks het zwembad onderhouden. (In de zomer 2 maal per week).
U kan de villa huren voor maximaal 6 personen. Indien u met 8 personen wil verblijven kan u de studio erbij huren. Deze wordt echter niet apart verhuurd.

  Per week tot 6 pers. Per week extra pers.(max 2 pers) Per week studio (2pers)

Per week airco/verwarming

Juli,
Augustus 
 vast bedrag tot 6 pers: 1550 €    350 €  20 €/pers
min 80 €
optioneel 


       

Eindopkuis: de eindopkuis bedraagt 100 euro. Indien u ook de bijkomende studio huurt bedraagt dit 135 euro. Deze eindopkuis is steeds verplicht.
Beddengoed en handdoeken: U heeft de keuze om alles zelf mee te brengen of bij ons te huren. De huur voor de lakens bedraagt 12 euro per persoon en voor de handdoeken 6 euro per persoon (geen strandhanddoeken). Tijdens uw verblijf kan u gratis de wasmaschine en droogkast gebruiken.

Voorschot en Waarborg: We vragen een voorschot van 25% van het huurbedrag bij ondertekening van het huurcontract.
Bij betaling van het saldo vragen we een waarborg van 400 euro/week. Indien alles is orde is wordt de waarborg, na de huurperiode, teruggestort.

Huisdieren: er zijn geen huisdieren toegelaten.