Genieten van het strand aan de Costa Blanca

In Cumbre Del Sol kan u genieten van verschillende grotten en van het schitterende Moraig strand, zo genoemd naar de rots die hoog boven het strand uitsteekt en waarop je zicht hebt vanuit villa Ketito.

Het kristalhelder blauwe water met de rots en de grotten maken dit stukje strand tot een unieke plek. (kiezelstrand dus strandschoentjes noodzakelijk voor kinderen)
Op het strand wordt vanaf mei tot begin november een bar opgesteld "Chiringuito cala Moraig" zodat je alle gekoelde dranken en een lichte maaltijd binnen handbereik hebt. Juan heeft heel lekkere Paëlla, maar best een dag op voorhand bestellen.

Moraira heeft vier stranden, elk met een apart karakter. Het strand van El Portet ligt het meest noordelijk in een beschutte baai waar het heerlijk is om te zwemmen. Bij vloed wordt het strandje echter bijna helemaal overspoeld. Je kan hier genieten van kleine terrasjes die zich net boven de vloedlijn bevinden en je kan heerlijk eten in "Le Dauphin". (www.ledauphin.com)

Het strand in de stad, L'Ampolla" is een groot bewaakt zandstrand met speelmogelijkheden voor de kinderen, een volleybalterrein en een restaurant.
Platgetes is kalmer en gedeeltelijk zand en rotsen, 'Andrago is ruwer en ideaal om te snorkelen.
Mooie stranden vind je ook in Javéa, een grote baai met veel restaurants, bars en winkels.